KELNER KURS

Dodane Piątek, 13 Stycznia 2017, 16:47:23, ID ogłoszenia: 3074
180 zł
KELNER KURS
Wyświetleń: 878

Opis ogłoszenia

Kurs Kelner 20 h w EURECE Zamość

Profesjonalna obsługa klientów lokalu od momentu ich wejścia aż do jego opuszczenia to główne zadanie kelnera.
Do jego obowiązków należy powitanie gości, wybór odpowiedniego stolika, podanie menu, udzielenie wszelkich informacji odnośnie serwowanych potraw i napojów, a czasem pomoc w wyborze poszczególnych dań, następnie przyjęcie zamówienia i jego zrealizowanie.

Profesjonalny kurs KELNER 20 h (edycja wieczorowa)
Miejsce szkolenia: ul. Zamoyskiego 62, Zamość
Koszt kursu: 180 zł /os.
Termin: 2-10.02.2017
Program kursu:
* Kultura osobista i etykieta kelnera, ubiór, wyposażenie zawodowe
* Przygotowanie i dekoracja sali konsumpcyjnej w zależności od okoliczności
* Techniki rozkładanie obrusów, skitringów
* Rodzaje i charakterystyka zastawy stołowej
* Kolejność podawania potraw
* Zasady serwowania potraw
* Rodzaje przyjęć okolicznościowych

Po ukończeniu kursu słuchacz otrzymuje  zaświadczenie wg wzoru Ministerstwa Edukacji Narodowej.

Zabierz znajomego, skorzystacie z oferty „Dla dwóch” i otrzymacie do 20% rabatu!
 Rezerwacja miejsca jest możliwa telefonicznie 17 307 00 77 lub mailowo marketing@eurekaszkola.pl
Szkoła Eureka
ul. Zamoyskiego 62
22-400 Zamość
tel. 17 307 00 77
Decyduje kolejność zgłoszeń!

Opis ogłoszenia

Kurs Kelner 20 h w EURECE Zamość

Profesjonalna obsługa klientów lokalu od momentu ich wejścia aż do jego opuszczenia to główne zadanie kelnera.
Do jego obowiązków należy powitanie gości, wybór odpowiedniego stolika, podanie menu, udzielenie wszelkich informacji odnośnie serwowanych potraw i napojów, a czasem pomoc w wyborze poszczególnych dań, następnie przyjęcie zamówienia i jego zrealizowanie.

Profesjonalny kurs KELNER 20 h (edycja wieczorowa)
Miejsce szkolenia: ul. Zamoyskiego 62, Zamość
Koszt kursu: 180 zł /os.
Termin: 2-10.02.2017
Program kursu:
* Kultura osobista i etykieta kelnera, ubiór, wyposażenie zawodowe
* Przygotowanie i dekoracja sali konsumpcyjnej w zależności od okoliczności
* Techniki rozkładanie obrusów, skitringów
* Rodzaje i charakterystyka zastawy stołowej
* Kolejność podawania potraw
* Zasady serwowania potraw
* Rodzaje przyjęć okolicznościowych

Po ukończeniu kursu słuchacz otrzymuje  zaświadczenie wg wzoru Ministerstwa Edukacji Narodowej.

Zabierz znajomego, skorzystacie z oferty „Dla dwóch” i otrzymacie do 20% rabatu!
 Rezerwacja miejsca jest możliwa telefonicznie 17 307 00 77 lub mailowo marketing@eurekaszkola.pl
Szkoła Eureka
ul. Zamoyskiego 62
22-400 Zamość
tel. 17 307 00 77
Decyduje kolejność zgłoszeń!